Лятото е времето, в което много жени се притесняват да извадят

...
Лятото е времето, в което много жени се притесняват да извадят
Коментари Харесай

Искаш да скриеш коремчето си през лятото? Тези рокли са най-подходящи за теб

Лятото е времето, в което доста дами се притесняват да извадят по-леките си и изрязани облекла, защото те постоянно разкриват несъвършенствата, които считаме, че имаме по тялото си. Затова намирането на хубави летни рокли, които да " вършат комплимент " на тялото ни, а не да го демонстрират в неприятна светлина, е наложително за новия сезон.

Независимо дали търсите вярната рокля, която да прикрие коремчето ви или жанр, който да подчертае талията ви, ние претърсихме най-добрите рокли за възобновяване на летния ви дрешник, които ще ви оказват помощ да изглеждате и да се чувствате по най-хубавия метод през 2023 година

 р iStock

Роклите, които съдържат изявени зони, като предница с възли или гънки, са чудесни за покриване на зоните, с които се чувствате по-малко уверени – като мазнинките в коремната ви област, които успяхте по този начин усърдно да натрупате през зимата.

Роклите с колан пък са страхотни за пристягане на талията, с цел да подчертаят фигурата, а роклите вид " прегърни ме "  са супер ласкателни и за основаване на мекушав контур. 

Но какво приказваме, вижте с очите си на кои рокли би трябвало да заложите в галерията изпод:
 Заложи на тези рокли, в случай че искаш да скриеш коремчето си това лято  Заложи на тези рокли, в случай че искаш да скриеш коремчето си това лято  Заложи на тези рокли, в случай че искаш да скриеш коремчето си това лято  Заложи на тези рокли, в случай че искаш да скриеш коремчето си това лято
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР